INS Clan


Dobrodosli na XpREss hosting Forum

GAME HOSTING


Dobrodoli na web prezentaciju CS servera XpReSS-hosting™-a.

Naš cilj je razvijanje CS scene u Srbiji i podrška kvalitetnim igracima CS-a kod nas. Uz servere koje narucite kod nas dobicete potpuno besplatno webhosting za Vaš sajt i izradu foruma servera za svo vreme dok koristite CS server kod nas kao i neogranicen broj registrovanih soba na našem team speak serveru.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja možete nas kontaktirati putem Kontakt stranice kao i putem msn-a ili email-a. Nadamo se dugoj i uspešnoj saradnji.

.

Counter Strike 1.6 Server je takmicenje za rank.Ne igra se timski,ne zakazuju mecevi,vec jednostavno svako moze pristupiti vasem serveru.Na public Serveru igra se pojedinacno pravi se skor - Rank.Ne koriste se nikakve skripte kao za CW . Na cw serverima imate sskriptu i mozete igrati cw-ove. Cene se izracunavaju po broju slotova tj po broju maksimum takmicenja na jednom CS serveru.Broj maksimum takmicara je dole odredjen u navedenim cenama.Sta znaci +2 slota?To znaci da ukoliko je server pun (pr 30+2) znaci 32 osoba koja ima slot moze uci tako sto ukuca name i pass a jedan takmicar na serveru mu oslobadja mesto i napusta server. Slotove mozete iskorititi tako sto cete ih prodati.A Na vasem serveru mozete naplacivati drugim kompanijama za reklamu tj sliku u CS Serveru .

-------- XpReSS-hosting™ ---------

 

 

 

forumotion.com